Ik ben geboren  in het mooie

Vinkeveen, dorp tussen

Amsterdam en Utrecht 

Ik ben Willy van Putten, kind van ondernemers, zelfstandig, nieuwsgierig en vooral leergierig. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en ontdekken. Ik ben creatief, flexibel en gedreven en zie steeds nieuwe kansen. Ik heet Wil en weet wat ik wil. Ik hou ervan om mee te denken en te sparren. Dat bevordert de creativiteit.

Ik heb moeite met mensen die autoritair zijn of heel erg star en gebonden aan vaste regels. Ik heb een goed empathisch vermogen en voel aan wat anderen niet laten zien.

 

Wie ben ik in een paar kernwoorden?
betrokken
klantvriendelijk
gestructureerd
meedenker
integer
enthousiast
Kortom een open en betrouwbaar persoon, die (organisatie) sensitief is en meedenken en vooruitdenken een persoonlijke eigenschap is.

 

 

Mijn werkervaring heb ik opgebouwd bij een groot Internationaal bedrijf in Coatings. Ik ben begonnen als order entry medewerkster, daarna naar de verkoop binnendienst en heb mede de afdeling klantenservice opgezet. Tijdelijk assistent projectleider geweest en assistent promotiematerialen en uiteindelijk heb ik  22 jaar met veel plezier en een hoop ervaring rijker, gewerkt. De laatste jaren heb ik veel nieuwe vaardigheden geleerd. In 2015 de cursus Schoevers management assistent via de Loi gedaan en in 2016 de cursus voor Virtueel Professional bij de Academie voor Virtueel Professionals. Daarna nog een cursus om online trainingen te maken en een cursus “My VA brand”, omdat ik het belangrijk en leuk vindt om mezelf te blijven ontwikkelen.

Ik ben lid van deze Academie voor Virtueel Professionals, de VA School, Regelhelden en VA lab, beschik dus over een groot netwerk met heel veel kennis over online ondernemen en onze motto is DELEN IS GROEIEN.