Bron: supplementen.nl

In mijn vorige blog schreef ik al, dat ik een passie heb voor gezondheid en vitamines. Dat is eigenlijk al heel lang zo en vooral de laatste jaren alleen maar sterker geworden. Dit is onder andere gekomen, doordat ik een dochter heb, die jaren lang vage gezondheidsklachten had. En eigenlijk kon ik daarvoor niet terecht bij de reguliere geneeskunde. Ik ben me gaan verdiepen in gezondheid, waarom er bepaalde klachten waren en vooral wat de oplossing zou kunnen zijn.

Na jaren van doktersbezoeken zijn we er uiteindelijk wel achter gekomen wat de oorzaken waren, maar daar waren de gezondheidsklachten nog niet direct mee opgelost. Het probleem zat hem ook in de darmen en dus eigenlijk in de voeding. Vooral de laatste tijd wordt er veel geschreven over voeding in relatie tot de darmen en in relatie tot het brein. Dat er verschillende ziektes kunnen ontstaan en zelfs ADHD een link heeft met voeding. Daarnaast heeft zelfs de WHO een onderzoek gedaan naar tekorten van micronutriënten onder jongere en oudere mensen. Daaruit is gebleken dat heel veel mensen een vitamine tekort hebben.

Tevens lees ik de laatste tijd ook steeds meer berichten, dat mensen die op een corona afdeling liggen vaak vitamine D tekort hebben en zelfs berichten van doctoren en artsen, dat vitamine D3, zink en vitamine C heel belangrijk zijn als we het over het Covid virus hebben.

Drie jaar geleden ben ik op FB een oud schoolvriendin tegengekomen. Zij werkt al jaren in deze branche. Ik ben een aantal keer naar een seminar geweest en daar werd op een leuke manier uitleg gegeven over wat er in de meeste supplementen voor “rommel” zit en welk supplement je waar voor in kunt zetten. Dit was een dergelijk eyeopener voor mij en zo ben ik bij Beyuna terecht gekomen.

Zelf slikte ik al jaren een Kruidvat Multi vitamine. Ik wist niet dat daar synthetische stoffen inzaten die eigenlijk behoren tot de categorie kankerverwekkend als je er teveel van inneemt. Eigenlijk schrok ik daar best wel van. Waarom wordt dit toegelaten? Supplementen met rommel erin? Waarom zou ik die nog blijven slikken?…

Inmiddels gebruik ik al 2 jaar de Beyuna 100 % natuurlijke supplementen en ik kan niet anders zeggen, dan dat deze mij goed bevallen. Mijn energie level is duidelijk verhoogd. Dit gun ik anderen ook!

Jou bijvoorbeeld?

Wil je meer weten? Kijk voor meer informatie op mijn website: https://willyvanspengen.beyuna.nl