Mijn website was toe aan vernieuwing en ik wilde een website laten maken die ik zelf gemakkelijk bij kan houden en aan kan passen.

Willy plaatste een bericht op Instagram, wat ging over websites maken in WordPress. Hier reageerde ik op en al snel  kreeg ik van Willy een reactie! Zo van we kunnen een keer bespreken wat je wensen zijn. Dit hebben we toen uitgebreid besproken en we zijn snel bij elkaar gaan zitten om het e.e.a. door te spreken. Willy is iemand die snel door heeft wat je bedoelt en pakt het leuk op. Ook denkt ze met je mee, waardoor je zelf ook verder geïnspireerd raakt! Ik zou Willy aan iedereen willen aanbevelen, die nu met een website zit die niet meer aan je wens voldoet. Je gaat echt een samenwerking met haar aan, ze neemt je in het hele proces mee.
Ook weet ze veel af van social media en de snelheid waarmee dit gaat. Er zijn tenslotte steeds nieuwe ontwikkelingen! Ook daarvan is ze goed op de hoogte!
Ik heb nog veel meer plannen in de toekomst en zal zeker opnieuw een beroep doen op Willy!

Super bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat!

Rianda Groenendijk - Staat

Eigenaresse , Homeopathie Mijdrecht

Willy heb ik leren kennen door middel van een zoekvraag op LinkedIn voor een opdracht in de omgeving van Utrecht.

Uit een selectie van zo’n 10 vrouwen heb ik destijds gekozen voor Willy omdat zij op mij positief overkwam, een goed CV heeft en we direct een ‘klik’ hadden.

Het hart op de juiste plaats, nuchter en ondernemend; dat zijn voor mij factoren die belangrijk zijn.

Inmiddels is Willy toegevoegd aan ons 2eBedrijf team; een mooie en waardevolle collega!

Elly den Harder

Eigenaresse , 2e bedrijf Ermelo

De samenwerking met Willy heb ik als zeer prettig ervaren. De communicatie verliep erg prettig. Doordat we elkaar eerst persoonlijk hebben ontmoet heeft Willy haar ondersteuning aangepast op mijn situatie.

Willy is flexibel, geduldig en goed in wat zij doet. Zij heeft mij geholpen met een nieuwsbrief maken in Mailchimp, waardoor ik verder kon met de opmaak. Ze heeft een soort opzet gemaakt die ik voor al mijn nieuwsbrieven kan gebruiken. 

Natalie Lobo

Eigenaresse , Alsazorg

Als Virtual Assistant heb je in drukke tijden zelf ook weleens behoefte aan ondersteuning. Willy is een aantal keer mijn tweede paar handen geweest. Ze is flexibel en betrouwbaar en wil graag het beste resultaat behalen.

Monique Terlouw

Eigenaresse , Tikken & Meer